Koktélszerviz > Koktél - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Koktélszerviz > 16 weboldal. Kategória leírása:

koktel.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Mobilkoktél
Mobilkoktél
http://www.mobilkoktel.hu/

Az ország bármely pontján rendelkezésre álló mobil koktélbár. Mi kell egy jó koktélpartihoz? Elsősorban egy csapatnyi profi bartender! Egy olyan csapat, ami • rutinos, dinamikus és lelkes, • mindig naprakész, látványosan dolgozik, • nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik • és az ország bármely pontján rendelkezésre áll teljeskörű mobil koktélbár szolgáltatással.

www.mobilkoktel.hu
Shake House Party Service
Shake House Party Service
http://www.shakehouse.hu/

Shake House - Koktélbár és koktélshow. Nemzetközi versenyeken folyamatosan sikerrel szereplõ mixereink nem csak a koktélok egyedi ízharmóniájával kápráztatják el vendégeinket, hanem a kiváló koktélok készítésének gazdag látványvilágával is.

www.shakehouse.hu
Éden Catering Kft, Rendezvényszervezés
Éden Catering Kft, Rendezvényszervezés
http://edencatering.hu

Catering, családi események, kis- és középvállalatok, tömegrendezvények catering, rendezvényszervező cége. A cég dolgozóinak szervezett esemény, melynek fő céljai a cég iránti lojalitás építése és a munkatársak közötti kommunikáció, csapatszellem erősítése. Ez a rendezvény típus formailag nagyon hasonlít a partnertalálkozóhoz.

edencatering.hu
Roy's Cocktail Service
Roy's Cocktail Service
http://www.royscocktail.hu/

Roy's Cocktail Service - Az ország egész területén vállalunk Koktél Party-k szervezését, lebonyolítását kedvezményes, rugalmas megoldásokkal.

www.royscocktail.hu
Bonus Party Service
Bonus Party Service
http://www.bonusparty.hu/koktelparti.html

Bonus Party Service - Koktélparti. Rövid időtartamú, gyors lebonyolítású társasági eseményekhez ajánlott fogadási forma, ahol a legfőbb cél - mint minden társas összejövetelnél-, a vendégek kötetlen társalgásának biztosítása...

www.bonusparty.hu
Old Fashioned Cocktail Service
Old Fashioned Cocktail Service
http://www.koktel-szerviz.hu/

Cégünk az Old Fashioned Koktél-szerviz Bt 2003-óta foglalkozik koktél-szerviz szolgáltatással. Referenciabárunk teljes árukészlete áll rendelkezésre- ami kizárólag minőségi alapanyagokból áll-valamint a koktél-szervizhez szükséges összes eszköz pl: rozsdamentes acél, mobil koktélpult exclusive koktélospoharak, mobil kisegítő asztal, bárszékek, dekoráció. Így minden adott ahhoz, hogy finom,színes koktélokkal kényeztessük közös vendégeinket.

www.koktel-szerviz.hu
Copacabana koktélszervíz
Copacabana koktélszervíz
http://www.copacabanakoktel.hu/

Egy látványos mixer show, egy izgalmas koktél, egy ügyes bármixer bemutatója, és egyéb koktélszervíz szolgáltatás életet tud lehelni a napi munkában megfáradt emberbe. Ha szeretné, hogy beosztottjai, munkatársai, barátai jól érezzék magukat akár egy céges rendezvényen, akár egy nagyszabású meglepetéspartin, próbálja ki, mire képes koktélszervíz csapatom! Mixer pult bérlés, bármixer közvetítés, teljes körű catering szolgáltatás, mixer show, isteni koktél kínálat, terembiztosítás a rendezvényhez..., mindent elintézünk, Ön csak élvezze a bulit...!

www.copacabanakoktel.hu
Barman
Barman
http://www.barman.hu/

Legyen az baráti összejövetel, céges rendezvény, lakodalom, a Barman és csapata a legjobb választás. Cégünk fő tevékenységi köre koktél szerviz szolgáltatás, koktélpartyk, koktélestek lebonyolítása egyéni igények, elképzelések szerint. A legkedvezőbb árakon, minőségi alapanyagokkal és szolgáltatással!

www.barman.hu
Koktélshow
Koktélshow
http://www.koktelshow.hu/

Esküvője lesz vagy házibulit szeretne? Nem szereti a hagyományos bulikat? Akkor mi vagyunk a megoldás. Az ország minden pontján megszervezzük és lebonyolítjuk buliját legyen az házibuli vagy céges buli.

www.koktelshow.hu
La Habana Cocktail Bár
La Habana Cocktail Bár
http://www.lahabana.hu/

A szolgáltatásainkat ajánljuk céges rendezvényekre, házi bulikra, baráti összejövetelekre, születésnapokra, esküvőkre, leány-és legénybúcsúkra. Koktél party-k szervezésével és lebonyolításával foglalkozunk. Cocktail party-t mindenkinek!

www.lahabana.hu
Flair Mojito Cocktail Party Service
Flair Mojito Cocktail Party Service
http://www.flairmojito.hu/cocktailparty/

A Flair Mojito Cocktail Party Service alapítója Burján Zsombor a Hungarian National Gastronomic Association (Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség) által kitüntetett mester bártender. Cégünk vállalja magas színvonalú Cocktail Party-k szervezését, lebonyolítását az ország egész területén.

www.flairmojito.hu
F.M. Coctailparty service
F.M. Coctailparty service
http://www.flairmojito.hu/cocktailparty/

Cégünk vállalja magas színvonalú Cocktail Party-k szervezését, lebonyolítását az ország egész területén. céges rendezvények esküvők házi bulik pub-ok, disco-k, szórakozóhelyek termékbemutatók partnertalálkozók születésnapok

www.flairmojito.hu
Stylecatering: rendezvényszervezés
Stylecatering: rendezvényszervezés
http://stylecatering.eu/hu

Party szervíz és catering szolgáltatásunk a koktéloktól a hidegtálakig minden a remek partyhoz szükséges hozzávalót biztosít. Állítsd össze a saját étel és koktél menüdet vagy válassz a kínálatunkból és a siker nem marad el.

stylecatering.eu
Flair Cocktail Service
Flair Cocktail Service
http://www.rendezvenyhelyszinek.hu/adatlap.php?lang=hun&id=455

A Flair csapat legnagyobb erénye: Képesek vagyunk személyes, bensőséges légkört teremteni akár „hivatalos” rendezvényeken is. A repertoárunk a családi összejöveteleket színesítő italkeveréstől a több száz fős rendezvényeken előadott, egész estét betöltő műsorig terjed. Műsorunk egyedül álló. Profi verseny táncosokkal koreografáltunk össze egy minimum 15 perc maximum 45 perces show-t.

www.rendezvenyhelyszinek.hu
Lime & Ice /dekor-koktél-smoothie/
Lime & Ice /dekor-koktél-smoothie/
http://www.limeandice.hu

Teljeskörű mobil koktélszervíz szolgáltatás, amely ország bármely pontján igénybevehető. Kedvezményes árakkal, egyedi, látványos bárpulttal és profi kiszolgálással különlegessé teheti rendezvényét.

www.limeandice.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
koktel.wyw.hu: WYW Koktél katalógus. Koktélok, koktél receptek. Programok, versenyek, koktélbár berendezések. Kellékek, cocktail díszítés, mixer szövetségek, szilveszteri koktéltippek.
Gyűjteményünkben 178 válogatott koktél témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 178 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 22000