Koktél videók, koktél képek > Koktél - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Koktél videók, koktél képek > 5 weboldal. Kategória leírása:

koktel.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Virtuális italküldés
Virtuális italküldés
http://kepeslap.koktelok.hu/

Virtuális italküldés - Képeslap - Koktélok.hu oldaláról.

kepeslap.koktelok.hu
Koktél receptek videón
Koktél receptek videón
http://desszert.eu/koktelok

desszert.eu - Koktél receptek videón. Koktélok menüpontunkban a legnépszerűbb, legismertebb koktélok elkészítését és receptjét adjuk közre, ezzel is hozzájárulva kishazánk italkultúrájának fejlődéséhez, és látogatóink jókedvének szintentartásához.

desszert.eu
Filmajánló: Koktél (Cocktail) - DVD
Filmajánló: Koktél (Cocktail) - DVD
http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&product_id=9805

Koktél (Cocktail) amerikai film (1988) Rendezte: Roger Donaldson. Főszerepben: Tom Cruise (Brian Flanagan), Bryan Brown (Douglas 'Doug' Coughlin), Elisabeth Shue (Jordan Mooney). Az ifjú és ambiciózus Brian Flanagan (Tom Cruise) fényes karrierről álmodik, de amikor világossá válik előtte, hogy a nagy bróker cégek nem halmozzák el ajánlatokkal, rákényszerül, hogy mixerként vállaljon állást. Profi tanítómestere, Doug Coughlin (Bryan Brown) bevezeti az éjszakai klubok világába...

www.divido.hu
Port.hu - Koktélparti
Port.hu - Koktélparti
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=8495116&i_where=1&i_where_tv=1

A Koktélparti egy olyan sorozat, amely az italkészítés rejtelmeibe vezeti be a nézőt. Mitev Viktor bámulatos professzionalitással zsonglőrködik a poharakkal, üvegekkel és szívószálakkal. Az ember csak ámul és bámul, miközben készülnek a finom italok. Találkozhatunk ismerős koktélokkal, mint a B52, a Pina Colada vagy a Mojito, és megismerkedhetünk többek között a neve után nem sok meglepetést tartogató Coconut Banana-val, a kissé hátborzongatónak hangzó Bloody Brain-el, vagy az alkoholmentes Carpi Soda-val. Emellett megtanulhatjuk, melyik a long drinkes-, a tulipán- vagy az Y pohár. Ha figyelünk, hamar járatosak lehetünk az alapanyagok és a díszítési technikák világában is, így egy házibuli keretében akár otthon is kipróbálhatjuk a műsorban tanultakat...

port.hu
oktató DVD
oktató DVD
http://www.bareszkozok.hu/?q=termek/229

Oktató DVD : A dvd-n található 32 koktél a legújabb IBA receptekkel,elkészítési technikákkal illetve working flairt, és töltéstechnikák. Ha könnyedén szeretnél tanulni itt a lehetőség. A dvd -R lemezre készül, az ezzel kompatibilis asztali dvd lejátszóval, vagy számítógépen nézhető.

www.bareszkozok.hu
Oldal leírása
koktel.wyw.hu: WYW Koktél katalógus. Koktélok, koktél receptek. Programok, versenyek, koktélbár berendezések. Kellékek, cocktail díszítés, mixer szövetségek, szilveszteri koktéltippek.
Gyűjteményünkben 178 válogatott koktél témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 178 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 22000