A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Koktél - wyw.hu

Tartalom:

koktel.wyw.hu

A bartender
A bartender
http://www.barteam.hu/index.php?gr=9&hir=456

A szótár szerint a bartender, bar-keeper jelentése: kocsmáros, csapos. Ez azonban nem pontos fordítás, hiszen egy jó bartender sokkal komolyabb munkát végez, mint egy csapos. Koktélokat készít, italokat kever, beszélget a vendégekkel, szórakoztatja őket - az utóbbi természetesen nem egy komplett háromfelvonásos színdarabot jelent. A vendégekkel való bánásmód olyan képesség, amelynek az alapjait meg lehet ugyan az iskolában is tanulni, de az igazi bartendernek a vérében van ez a képesség.

www.barteam.hu
A koktél közepe
A koktél közepe
http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=18759&a_id=320554&h_id ...

A vendég Manhattan-koktélt rendel az éjszakai lokálban. A pincér kihoz neki egy gyanús löttyöt, a pohár közepén egy darab petrezselyemmel...

www.hotdog.hu
A koktélok története
A koktélok története
http://koktel.idea.hu/tortenet

Idea koktél - Arról , hogy ki és mikor készítette el és nevezte el a legelső koktélt, számtalan történet olvasható. A kérdés megválaszolása nagyjából azonos azzal, mintha meg tudnánk mondani, hol és hogy erjesztettek először bort. Az érdekesség kedvéért azért lássunk néhány lehetséges magyarázatot!

koktel.idea.hu
A legjobb whisk(e)y alapú koktélok
A legjobb whisk(e)y alapú koktélok
http://www.deluxe.hu/cikk/20071219/whisky_alapu_koktelok_gulyas_csaba_ajanla ...

Deluxe.hu - Számos híres koktél alapja a whisk(e)y, érdemes az ünnepek alatt otthon is kísérletezni egy-két ital elkészítésével. Megkérdeztük Gulyás Csabát, a kevert italok szakértõjét, hogy a gabonapálinka nagy rajongói milyen koktélokat isznak szívesen az aranyló nedûbõl. Tessék utána csinálni!

www.deluxe.hu
Alcatraz Club
Alcatraz Club
http://www.alcatraz.hu/

Alcatraz Club & Restaurant - 1072 Budapest, Nyár u. 1.

www.alcatraz.hu
Alex's cocktail recipes
Alex's cocktail recipes
http://www.cocktailmaking.co.uk/

Alex's cocktail recipes, cool cocktails and cocktail parties...

www.cocktailmaking.co.uk
American Bartenders School
American Bartenders School
http://www.barschool.com/recipes.asp

American Bartenders School - Koktélreceptek, videók. Mixed Drink Video Cocktail Recipes.

www.barschool.com
Antal B. Gábor: Bár-ital-tan
Antal B. Gábor: Bár-ital-tan
http://www.konyvlelo.hu/index.php?id=termekek&art_id=121395&search_co=

A bártender kézikönyve. E könyv azért született, hogy szakszerű tájékoztatást, tényszerű eligazítást nyújtson az italok és bárok rendkívül nagy és változatos, de igen bonyolult világában a szakembereknek, az italokkal hivatásszerűen foglalkozóknak és az érdeklődő ínyenc fogyasztóknak egyaránt, továbbá a profiknak és az amatőröknek. Más szóval: a vendégeknek és a vendéglátóknak. A pult és a bárpult mindkét oldalán. A vevőknek és az eladóknak.

www.konyvlelo.hu
Atomic energiaital koktélok
Atomic energiaital koktélok
http://atomicdrink.hu/koktelok.html

Atomic két módon különbözik a többi márkától: Atomic friss és gyümölcsös! Sőt, több, mint egy energia ital - Atomic Íz és Imázs Az ATOMIC energiaital fokozza a fizikai, szellemi teljesítő képességet. A legnagyobb erénye az élénkítő hatás. Mindenkinek ajánljuk, akinek szüksége van energiára, felfrissülésre. Az ATOMIC energiaitalban található szénhidrátok, nyomelemek, vitaminok, a koffein és a taurin elősegíti a szervezet gyorsabb regenerációját, élénkítő hatása által kirobbanó formába hozhatod újra magad. Alkottunk négyféle Atomic Energy Drink koktél receptet és ezáltal egy új ízvilágot.

atomicdrink.hu
Avocado Szendvicsfutár
Avocado Szendvicsfutár
http://www.szendvicsfutar.hu/

Szolgáltatásunk, az Avocado Szendvicsfutár party-szendvicsek készítésével, kiszállításával foglalkozik. Kínálatunkban több, mint 25 fajta szendvics, valamint dobozos üdítők széles választéka található. Szendvicseink minden nap folyamatosan friss alapanyagokból készülnek a megrendelések ütemében. Gazdag díszítésükkel, formájukkal, ízeikkel alkalmasak a legmagasabb igények kielégítésére üzleti megbeszéléseken, vállalati tréningeken családi- és magánrendezvényeken.

www.szendvicsfutar.hu
Oldal leírása
koktel.wyw.hu: WYW Koktél katalógus. Koktélok, koktél receptek. Programok, versenyek, koktélbár berendezések. Kellékek, cocktail díszítés, mixer szövetségek, szilveszteri koktéltippek.
Gyűjteményünkben 178 válogatott koktél témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 178 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 22000